Balustrade din alamă

Balustradă din alamă. Mâna curentă este din alamă lustruită. Montanţii şi elementele transversale sunt din alamă patinată.

 

Materiale folosite: alamă lustruită, lemn băiţuit şi lăcuit, bucăţi de sticlă colorată. Mâna curentă este din lemn băiţuit şi lăcuit. Balustrada are montanţii din alamă lustruită cu inserţii de lemn şi partea transversală are un model cu bucăţi de sticlă colorată.

Balustradă cu panouri de sticlă securizată si laminată. Mâna curentă şi montanţii sunt din cupru. 

Balustradă din alamă lustruită şi lemn băiţuit şi lăcuit. Montaţii sunt din alamă lustrită cu inserţii de lemn băiţuit şi lăcuit. Mâna curentă şi partea transversală sunt din alamă lustruită.

Balustradă din alamă lustruită şi lemn băiţuit şi lăcuit. Mâna curentă şi montanţii sunt din alamă lustruită. Partea transversală are un model cu inserţii de lemn băiţuit şi lăcuit.

Materiale folosite: alamă patinată şi lemn băiţuit şi lăcuit. Montanţi sunt din alamă patinată şi mâna curentă este din lemn băiţuit şi lăcuit.

Balustradă din alamă lustruită. Mâna curentă şi montanţii sunt din alamă lustruită. În zonele de întoarcere s-au folosit coturi de sârmă din alamă. Partea transversală este din alamă lustruită cu decoraţiuni din alamă patinată.

Materiale: alamă lustruită, lemn băiţuit şi lăcuit. Mâna curentă este din lemn băiţuit şi lăcuit. Montanţii şi panourile decorative transversale sunt din alamă lustruită.

Materiale: alamă patinată, lemn băiţuit şi lăcuit şi sticlă securizată si laminată. Mâna curentă este din lemn băiţuit şi lăcuit. Montanţii şi panourile decorative transversale sunt din alamă patinată. În zona de podest s-a montat o balustradă de sticlă cu mână curentă de lemn.

Balustradă din alamă satinată.