Despre noi

SC EASTMAN SRL este o companie având capital integral romanesc. Cu o tradiţie de peste 20 ani în domeniu (înfiinţată în 1993), este recunoscută în domeniul amenajărilor interioare şi exterioare pentru calitatea produselor şi a finisajelor.

Vă punem la dispoziţie o gamă largă de produse, printre care: balustrade, scări, copertine, structuri metalice, parasolare, placări clădiri, porţi şi garduri. Confecţiile metalice pot fi executate din inox, alama, aluminiu, oţel, fier forjat şi pot fi combinate inedit cu lemn, sticlă, cablu, plexiglas sau policarbonat. Pentru fiecare tip de produs vă propunem o gamă largă de modele care pot fi vizualizate în galeria foto.

Având în dotare utilaje performante de prelucrare a metalelor, oferim următoarele servicii: prelucrări mecanice, subansamble sudate, îndoiri tablă şi ţevi, debitări de table cu maşina de debitat cu plasma CNC, vopsitorii.

Experienţa acumulată de-a lungul anilor, complexitatea şi numărul de lucrări efectuate sunt principalele atribuţii care ne recomandă. Raportul foarte bun calitate-preţ, face ca produsele noastre sa fie apreciate atât în România, cât şi pe piaţa externă (Germania, Elveţia, Franţa, Olanda, Algeria).

Personalul departamentului tehnic cu o înaltă calificare şi experienţă se preocupă în mod constant de noi tehnologii de lucru şi soluţii tehnice  pentru a putea raspunde fiecărei provocări. Echipele de montaj sunt formate din oameni cu o vastă experienţă dobândită în timp. Tehnicile moderne şi utilajele performante de prelucrare a metalelor folosite sunt toate la standarde europene.  Materialele sunt însoţite de certificate de calitate iar lucrările de certificate de conformitate  (lucrăm cu inox importat din Italia şi Germania).

Fie că doriţi să optaţi pentru un design nou şi modern, ori pentru unul clasic, SC EASTMAN SRL vă stă la dispoziţie oferindu-vă consultanţă gratuită, şi punându-vă în practică ideile! Putem să executăm la comandă orice model propus de dumneavoastră. Echipele noastre de montaj se deplasează pentru dumneavoastră oriunde în Europa, transportul şi montajul fiind incluse în preţul produsului. SC EASTMAN SRL este soluţia potrivită pentru dumneavoastră!